Garam masala veggie-gryde

Efter en lang weekend (måske med kolde øl og alt for meget kød trænger man til et godt grønsagsboost. Denne ret falder altid god jord hos Kvinderne – og også hos mændene, hvis du læser vores “Tips til retten”.

garam-masalaMadvarer – 2 personer
1 stang citrongræs
1 løg
2 fed hvidløg
1 tommeltot ingefær
1 aubergine
1 squash
1 sød kartoffel
1 dåse kokosmælk
3 tsk. garam masala
2 tsk. gurkemeje
Olie
Salt og peber

Pynt/tilbehør
Bulgur
Frisk koriander

Sådan trykkoger du

  1. Giv citrongræsset et dask med kagerullen. Hak hvidløg, ingefær og løg fint. Skær aubergine, squash og sød kartoffel i tern.
  2. Put alle grønsagerne op i gryden med olie.
  3. Svits med garam masala og gurkemeje.
  4. Tilsæt kokosmælk.
  5. Trykkog i 8 min.
  6. Kog bulgur som anvist på pakken.
  7. Fjern gryden fra blusset og benyt hurtig trykudligning.
  8. Server med bulgur og frisk koriander.
Tips til retten
Server med oksekød, svinekød, lam, cocktailpølser, bacon, kylling og chorizopølser.

Opskriften stammer fra bogen To mand og en trykkoger. Læs omtale af bogen her.

Skriv en kommentar