TRYKKOGER.DK

Red curry beef

Er denne ret indisk, thailandsk eller laotisk? Vi aner det ikke, men den smager fantastisk og skal med i bogen. Ved nærmere eftertanke er den nok “made in China” ligesom alt muligt andet.

Madvarer – 4 personer
1 kg okseklump
1 løg
3 fed hvidløg
1 tommeltot ingefær
2 spsk. rød karrypasta
1 dåse kokosmælk
Olie
Salt og peber

Pynt/tilbehør
Frisk koriander
Couscous

Sådan trykkoger du

  1. Skær kødet i tern og brun det af med olie i gryden.
  2. Dæk med 3 dl vand.
  3. Trykkog i 15 min.
  4. Hak ingefær, løg og hvidløg fint.
  5. Fjern gryden fra blusset, og benyt hurtig trykudligning.
  6. Hæld væden fra og sæt kødet til side.
  7. Svits grønsagerne i gryden med olie og karrypasta.
  8. Hæld kokosmælk i gryden, og rør godt rundt.
  9. Vend sidst kødet sovsen.
  10. Servermed frisk koriander og couscous.
 Tips til retten
Skulle det umulige ske, at du har noget tilovers, så put det et pitabrød med snittet spidskål, og tag det med på madpakken dagen efter.

Opskriften stammer fra bogen To mand og en trykkoger. Læs omtale af bogen her.

Exit mobile version
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.