Efter en lang weekend (måske med kolde øl og alt for meget kød trænger man til et godt grønsagsboost. Denne ret falder altid god jord hos Kvinderne – og også hos mændene, hvis du læser vores “Tips til retten”.
1 stang citrongræs
1 løg
2 fed hvidløg
1 tommeltot ingefær
1 aubergine
1 squash
1 sød kartoffel
1 dåse kokosmælk
3 tsk. garam masala
2 tsk. gurkemeje
Olie
Salt og peber
Pynt/tilbehør
Bulgur
Frisk koriander
Sådan trykkoger du
- Giv citrongræsset et dask med kagerullen. Hak hvidløg, ingefær og løg fint. Skær aubergine, squash og sød kartoffel i tern.
- Put alle grønsagerne op i gryden med olie.
- Svits med garam masala og gurkemeje.
- Tilsæt kokosmælk.
- Trykkog i 8 min.
- Kog bulgur som anvist på pakken.
- Fjern gryden fra blusset og benyt hurtig trykudligning.
- Server med bulgur og frisk koriander.
Tips til retten Server med oksekød, svinekød, lam, cocktailpølser, bacon, kylling og chorizopølser. |
Opskriften stammer fra bogen To mand og en trykkoger. Læs omtale af bogen her.