Om trykkoger.dk

Denne 6-liters trykkoger har Bilka solgt til 299,-. Så billige er de ikke normalt.

Denne 6-liters trykkoger har Bilka solgt til 299,-. Så billige er de ikke normalt.

Jeg har haft trykkoger i mange år, og jeg opdagede tilfældigvis, at der ikke rigtigt var en dansk hjemmeside om emnet, så det råder jeg nu bod på.

Nu er trykkogere ikke det emne, jeg ved mest om, men jeg har trods alt brugt sådan en, siden jeg købte den første (en Trumf) på et loppemarked i 70’erne, og lidt har jeg da samlet op undervejs 😉

linksiden kan du finde henvisninger til mere viden om trykkogere. Det meste er på engelsk, men jeg har lavet links til Google-oversættelser, så det meste er til at forstå på dansk.

Læg endelig kommentarer, hvis du har noget på hjertet. Send også gerne opskrifter.

God fornøjelse.

Peter

5 Comments:

 1. Mads Rosendahl Jakobsen

  Og du bruger 50-70% mindre energi end en normal gryde. Win Win Win. Trykkoger er sagen!

 2. Det er en god idé at slå et slag for trykkogeren. Det er jo en gammel opfindelse,
  jeg købte min første i 1948, da jeg var 17 år, på anbefaling af en arbejdskammerat, og har brugt trykkoger síden. (det var for resten også en Trumf).
  Lige nu har jeg tre trykkogere i forskellig størrelse, den sidste er kun 2 mdr. gammel, den er elektrisk og er programmérbar, det er smart.

  mvh. Torben

 3. Har lige købt/modtaget en ca 10 liter model 910 All American (aluminium) trykkoger fra USA, det er retro-kvalitet med manometer inkl tryk/temperatur i danske og amerikanske enheder, kan anbefales og evt købes her via eBay (10.5 quart) ca Kr 1.600 inkl fragt, told og moms, jeg er hverken sælger eller ansat af firmaet, blot et hint. Denne mindste model 910 fungerer fint på vores Voss keramiske el-komfur, men nok ikke de større modeller pga vægt:

  http://www.ebay.co.uk/itm/All-American-Pressure-Cooker-Canner-10-5-15-5-21-5-25-30-41-5-Quart-Steam-Gauge-/301070028814?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item46192c100e

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *