...

Chili con carne i trykkoger

Chili con carne er fin til trykkogeren. Bønnerne sættes i blød natten over (minimum fire timer), og tilberedes sammen med retten.

Du skal bruge:

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 stort løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • olie til at sautere i
  • 1 spkf. vineddike
  • 2 ds flÃ¥ede tomater
  • 1 tskf organo
  • 1 tskf spidskommen
  • 1 rød chili uden kerner
  • 300 g opblødte bønner
  • ½ l vand
  • salt og peber (andet? spidskommen, koriander)

Sauter først kød, derefter løg og hvidløg. Tilsæt flåede tomater, vineddike, bønner og krydderier trykkog i 20 minutter.

Brug langsom afkøling, og smag til med salt og peber.

Serveres med frisk pasta og salat til.

Skriv en kommentar

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.