Chili con carne i trykkoger

Chili con carne er fin til trykkogeren. Bønnerne sættes i blød natten over (minimum fire timer), og tilberedes sammen med retten.

Du skal bruge:

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 stort løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, knust
  • olie til at sautere i
  • 1 spkf. vineddike
  • 2 ds flåede tomater
  • 1 tskf organo
  • 1 tskf spidskommen
  • 1 rød chili uden kerner
  • 300 g opblødte bønner
  • ½ l vand
  • salt og peber (andet? spidskommen, koriander)

Sauter først kød, derefter løg og hvidløg. Tilsæt flåede tomater, vineddike, bønner og krydderier trykkog i 20 minutter.

Brug langsom afkøling, og smag til med salt og peber.

Serveres med frisk pasta og salat til.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *