Kødsauce i trykkoger

pasta-dreng

CC – Chris Penny (Flickr)

Pasta med kødsauce er en favorit hos mange, og den bliver endnu bedre, hvis den simrer længe. Den kan også laves i trykkoger:

Du skal bruge:

  • 500 g hakket oksekød
  • 1 stort løg, hakket
  • 2-3 fed hvidløg, knust
  • 1 -2 gulerødder, i små tern
  • olie til at sautere i
  • 1 tskf oregano
  • 1 tskf timian
  • 2 ds hakket tomat
  • 2,5 dl vand
  • lidt olie
  • chili efter smag
  • salt og peber

Sauter først kød, derefter løg, gulerod og hvidløg løg. Tilsæt flåede tomater, vand og krydderier trykkog i 20 minutter.

Brug langsom afkøling, og smag til med salt og peber.

Spis brød og salat til.


Tomatsmagen kan forstærkes med 1 lille dåse tomatpuré.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *